FVD in Zaandam! Bestel nu uw gratis tickets!

20 augustus 2019, 19:00

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over interne zaken rondom onze partij: we hebben een moeilijke periode achter de rug, waarin we een aantal pijnlijke - maar noodzakelijke - besluiten hebben genomen.

Daar willen het graag met u over hebben. Maar ook - en vooral - willen we vooruit kijken en met u spreken over de zaken die er uiteindelijk écht toe doen: verbetering van het onderwijs en de zorg in Nederland, herstel van de veiligheid op straat en de koopkracht: terugkeer van ons zelfvertrouwen en onze trots.

We nodigen u heel graag uit voor een groot event op maandag 2 september met o.a. Thierry Baudet, Theo Hiddema, Derk Jan Eppink, Paul Cliteur en Annabel Nanninga op het Hembrug terrein in Zaandam. De avond begint om 19.30 en toegang is gratis.

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid, en er wordt voor pendelbusjes gezorgd van Station Zaandam naar de event-locatie en terug.

We zien er enorm naar uit u op 2 september te zien.

Bestel NU tickets via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fvd-in-zaandam-69895367927

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 37.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140