Forum voor Democratie

Steun ons!

Maak een keuze uit een bedrag om te doneren of voer een eigen bedrag in.

€ 10
€ 15
€ 25
€ 50
€ 100
€ 1000

Uw steun is essentieel voor Forum voor Democratie

Ook buiten verkiezingstijd blijft FVD campagne voeren. We trekken het hele land door met events waarmee we maandelijks duizenden mensen bereiken. We bouwen onze organisatie verder uit met een professionele klantenservice, website, en ledenportal. En we produceren dagelijkse content op social media - filmpjes, animaties, memes.

Dit alles kost veel geld. Alle donaties zijn welkom. We zijn blij met ieder bedrag - dus als u iets kunt missen: steun ons!

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140