De Gouden Eeuwen van Nederland

Massale immigratie. Onvermogen onze waarden te verdedigen en effectieve integratie af te dwingen. Schaamte voor onze feestdagen. Afschaffen van het Nederlands op universiteiten. Weggeven van onze pensioenen aan de EU. De hele planeet moeten redden door ons landje vol te bouwen met windmolens: het zijn maar een paar in het oog springende voorbeelden van de algehele gesteldheid van Nederland: een weg-met-ons mentaliteit overheerst op alle beleidsterreinen. De oikofobie viert hoogtij. Alleen als we die cultuur veranderen, kunnen onze politieke doelen slagen.

We moeten dus weer van ons land leren houden. We moeten weer trots durven zijn op wie we zijn. En dat begint bij kennis van het verleden. Wij zijn het product van vele gouden eeuwen waarin onze voorouders de meest onwaarschijnlijke prestaties hebben neergezet.

En wij gaan die weer zichtbaar maken. We stoppen met die absurde “sorry-cultuur”, dat steeds maar schamen, verontschuldigen. Wij houden van onze helden!

Daarom dit initiatief om een documentaireserie te maken over onze helden om zo weer, opnieuw, "De Gouden Eeuwen van Nederland" te herleven.

Deel 1: Frans van den Enden | De Gouden Eeuwen van Nederland

Deel 2: Michiel de Ruyter | De Gouden Eeuwen van Nederland

Deel 3: Het Plakkaat van Verlating | De Gouden Eeuwen van Nederland

Deel 4: Johan van Oldenbarnevelt | De Gouden Eeuwen van Nederland

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140