Kernenergie: de energie van de toekomst 24 november 2019
Kernenergie is - zonder serieuze concurrentie - de meest duurzame vorm van energie. Met het huidige wereldwijde verbruik is er nog voor zeker een eeuw (mogelijk eeuwen) opwekking van kernenergie mogelijk. Daarbij is kernenergie de veiligste vorm van energie die er bestaat! De Statenfractie van Forum voor Democratie Noord-Brabant ging op werkbezoek bij de enige werkende kerncentrale in Nederland: kerncentrale Borssele.
Lees meer

Word ook lid!

Word net als 37.000 anderen lid van FVD voor slechts €25 per jaar!

Klik hier

Videos van FVD Noord-brabant

> Bekijk alle video's

Standpunten van FVD Noord-brabant

FVD heeft ruim 37.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140