Forum voor Democratie Brabant vindt dat alle politiebureaus in Brabant open moeten blijven

Forum voor Democratie Brabant vindt dat alle politiebureaus in Brabant open moeten blijven en dat er geen Brabantse agenten in Amsterdam ingezet moeten worden

08 november 2019

Forum voor Democratie Brabant vindt dat alle politiebureaus in Brabant open moeten blijven en dat er geen Brabantse agenten in Amsterdam ingezet moeten worden

Brabantse agenten worden elders ingezet en politiebureaus moeten sluiten omdat de Nationale politie een capaciteitsprobleem heeft. Naast beperkte capaciteit in de steden is de kaalslag van de capaciteit en voorzieningen in Brabantse dorpen desastreus voor het veiligheidsgevoel en de pakkans van misdrijven en overtredingen. 

De politieposten in Maarheeze en Valkenswaard gaan al gedeeltelijk dicht. Brabant heeft juist MEER i.p.v. minder agenten nodig. De fractie van Forum voor Democratie stelt in de bijgevoegde brief vragen aan Gedeputeerde Staten en specifiek aan de gedeputeerde veiligheid.

Word ook lid!

Word net als 37.000 anderen lid van FVD voor slechts €25 per jaar!

Klik hier

Videos van FVD Noord-brabant

> Bekijk alle video's

Standpunten van FVD Noord-brabant

FVD heeft ruim 37.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140