Word lid, net als ruim 37.000 anderen

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Accountgegevens

Uitermate zwak wachtwoord
Tip: gebruik een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens

Contributie

€ 25
€ 50
€ 100
Eens per jaar
Eens per maand
  U wordt doorgestuurd naar de website van Mollie B.V, hier kunt u veilig betalen. Ervaart u problemen met het lidmaatschapsformulier? Neem dan contact op met [email protected], dan neemt onze ledenservice binnen 3 dagen contact met u op.

  Forum voor Democratie

  Het gaat de verkeerde kant op met Nederland. Nederlandse politici, voortgekomen uit de traditionele politieke partijen (waarvan nog slechts 2% van de bevolking lid is) zijn vooral bezig met de eigen carrière in de Nederlandse baantjescarrousel en in Brussel.

  De Nederlandse politiek is een monocultuur geworden met inwisselbare types die het electoraat niet meer vertegenwoordigen. 98% van Nederland staat buiten spel in de politieke besluitvorming.

  Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie

  Printbaar lidmaatschapsformulier

  U kunt ook lid worden door dit formulier uit te printen en ingevuld in te sturen naar FVD, Postbus 10116, 1001 EC Amsterdam.

  Download printbaar formulier

  FVD heeft ruim 37.000 leden

  Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

  Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
  WORD OOK LID

  Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

  € 5
  € 14
  € 19
  € 38
  € 45
  € 80
  € 100
  € 140